Tvrtka A.K. Promet

AK Promet d.o.o. na tržištu suvenira uspješno posluje već 26 godina. Tijekom godina rada i iskustva postigli smo prepoznatljivost u pružanju naših usluga koje obuhvaćaju: veleprodaju suvenira, modnog nakita, programa za more te veleprodaju kapa, šešira i sličnog programa. Ističemo se velikom ponudom inovativnih proizvoda i svake godine konkuriramo na tržištu cijenom prilagođenom kupcima te visokom kvalitetom. Jedna smo od najvećih veleprodaja u Hrvatskoj sa preko 1000 proizvoda u asortimanu.

Također se ističemo vlastitom proizvodnjom suvenira, kapa, šešira, modnog nakite te programa za more, a svaki proizvod može biti kreiran po Vašoj želji jer mi posebnu pažnju poklanjamo svakom kupcu. Naši proizvodi su uvijek dostupni jer raspolažemo velikom zalihom, a dostupni smo svakome od Vas jer poslujemo na tri lokacije. Tako naš program suvenira, kapa, šešira, modnog nakita i ostalog iz našeg asortimana uvijek možete potražiti u poslovnici u Zadru (adresa: Franje Fanceva 93. Zadar), u Makarskoj (adresa: Breljanska cesta 21, Brela) i u Zagrebu (adresa: Konjšćinska 49, Dubrava).

Tijekom odabira uvijek Vam je na raspolaganju naše ljubazno i susretljivo osoblje. Veće količine naših inovativnih suvenira, kapa, šešira, modnog nakita i programa za more isporučujemo na Vaše prodajno mjesto unutar Zadarske i Splitsko-dalmatinske županije u roku od dva dana. Dostavu manjih količina ili izvan navedenih županija također vršimo, ali preko agencija koje se bave dostavom.

Još želimo istaknuti kako poslujemo i sa raznim brendovima poput Bend Marla Fashion i Bestway.